Транспортот е бесплатен за теписи над 6 (м/2) .
Транспортот за теписи под 6 (м/2) се наплаќа како за тепих од 6 (м/2) .

Минимална квадратура за бесплатен транспорт во овие области

15м2

 • Драчево
 • Пинтија
 • Волково
 • Соње
 • Радишани
 • Сарај
 • Ченто (Синѓелич)

12м2

 • Припор
 • Визбегово
 • Шуто Оризари
 • Маџари
 • Хиподром