Локација

Постоиме од далечната 1994-та година.

Во 2007-ма година се пререгистриравме како АМЕЛ МДГК ДООЕЛ Скопје од страна на менаџерот Марјан Савовски.

Нашата дејност е извршување услуги во областа на перење на теписи.
Располагаме со најсовремена машина за перење и две машини за сушење надополнети со искуството на нашите вработени. Теписите се перат во машината за перење, потоа се цедат во центрифуги и на крај се оставаат да се досушат природно во специјално направените “боксови”. Исто така вршиме бесплатен транспорт на теписите со нашето возило.

Кај нас покрај машинското перење, на располагање ви е и рачното перење.

ИЗБОРОТ Е ВАШ.