• Работно Време:
  08:00 – 22:00 | Понеделник - Сабота
 • моб: 070-909-404
ДСС КЛИНИНГ СЕРВИС

Најсовремени машини и посветен тим за врвна услуга

Локација: Борис Траjковски 7, Скопје

Врвна услуга, соработка со нашите клиенти и професионално извршување на активностите за исклучителни резултати.

Континуирано усовршување на услугите со безбедни хемиски средства по европски стандард и најефективните машини во индустријата.

Понуди според потребите на потрошувачите со цени прилагодени и пристапни во регионот.

Консултација:
070-909-040
ДСС КЛИНИНГ СЕРВИС
ДСС КЛИНИНГ СЕРВИС
ДСС КЛИНИНГ СЕРВИС

Перење теписи на територијата на Скопје

 • водено машинско перење
 • суво перење со тресач
 • центрифугирање
 • професионално сушење во комора
 • третман за флеки
 • третман за непријатна миризба

Хемиско чистење на тапациран мебел на територијата на Скопје

 • длабинско перење на гранитури
 • ефикасно против алергии и бактерии
 • визуелно совршено
 • подолг животен век на мебелот
 • третман за флеки
 • третман за непријатна миризба
ДСС КЛИНИНГ СЕРВИС
ДСС КЛИНИНГ СЕРВИС
569
+
ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ
35
+
ЗАДОВОЛНИ КОМПАНИИ
7
+
ТИМ ОБУЧЕН ВО СРБИЈА

ЕДНОСТАВНА И БРЗА УСЛУГА

ВО САМО 3 ЧЕКОРИ

ДСС КЛИНИНГ СЕРВИС
ДСС КЛИНИНГ СЕРВИС 01
ПОВИК ЗА КОНСУЛТАЦИЈА
ДСС КЛИНИНГ СЕРВИС 02
ДОГОВОР ЗА ТЕРМИН И УСЛУГА
ДСС КЛИНИНГ СЕРВИС 03
НАВРЕМЕНО ИЗВРШУВАЊЕ И ДОСТАВА
дел од нашата врвна услуга

ПРЕД / ПОТОА

Хемиско чистење на гарнитура. Оставете ни ја нас грижата за хигиената на Вашиот мебел и теписи. Резултатите се видливи, а Вашиот дом ќе блеска со чистота и свежина. Доверете ни се и уживајте во беспрекорната чистота!