Услуги / Ценовник

Транспортот го вршиме во градот Скопје со товарни комбиња од и до локацијата која е посочена од страна на клиентите.

Превземањето на теписите се врши од врата, доставата на теписите е до врата.

Транспортот е бесплатен доколку вкупната површина на теписи е минимум 6 м².

За одредени населби/реони, транспортот е бесплатен според определена спецификација за минималната вкупна површина на теписи.

Транспорт

Минимална квадратура за бесплатен транспорт во овие области

15 м²

 • Драчево
 • Пинтија
 • Волково
 • Радишани
 • Сарај
 • Ченто(Сингелич)

12 м²

 • Припор
 • Визбегово
 • Шуто Оризари
 • Маџари
 • Хиподром

Материјал

 • Синтетика
 • Машинска Волна
 • Полиакрил и Јамболии
 • Черги
 • Рачна Волна
 • Персиски, Виетнамски и Рачна Черга
 • Волнен со основа и Синтетика со основа

Цена

 • 80 ден. / м²
 • 90 ден. / м²
 • 90 ден. / м²
 • 90 ден. / м²
 • 100 ден. / м²
 • 100 ден. / м²
 • 100 ден. / м²